>

Διαχείριση Πολυκατοικιών

Έκδοση κοινοχρήστων:

Εντός 1 ημέρας παράδοση λογαριασμών κοινοχρήστων, ειδοποιήσεων-αποδείξεων και δυο συγκεντρωτικών καταστάσεων δαπανών κατόπιν βασικού υπεύθυνου επιμερισμού των εξόδων χωρίς λάθη και παραλείψεις.


Διαχείριση πολυκατοικιών:

Η εταιρεία μας με τη πολύχρονη πείρα της στα ζητήματα της πολυκατοικίας γνωρίζει τις φροντίδες και το βάρος που επιφορτίζεται ο διαχειριστής και σας απαλλάσσει προσφέροντάς σας την ολικη διαχείριση του κτιρίου σας. Μια απο τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας είναι η δυνατότητα ν΄αναλάβει τη διαχείριση αλλά και να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να εξασφαλίσει την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων.


Το πρόγραμμα διαχείρισης πολυκατοικιών περιλαμβάνει:

Δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων

Τακτική επίβλεψη της πολυκατοικίας για τον έλεγχο και τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων και άμεση επίλυση αυτών

Φροντίδα για την έγκαιρη είσπραξη των χρημάτων των κοινόχρηστων δαπανών από τα διαμερίσματα με εισπράκτορα της εταιρείας καθώς και τη δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας και σωστής διαχείρισης του αποθεματικού κεφαλαίου

Υπεύθυνη ενημέρωση και κλείσιμο των λογιστικών σας βιβλίων

Εξόφληση κοινόχρηστων δαπανών (ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-Φ.ΑΕΡΙΟ, αμοιβές τεχνικων και παραλαβή πετρελαίου)

Ασφαλιστική κάλυψη των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικιας,ασφάλεια πυρός και σεισμού

Δωρεάν ασφάλεια αστικής ευθύνης κοινόχρηστων χώρων προς τρίτους

Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα, αναγόμωση πυροσβεστήρων κλπ) από επιλεγμένα αρμόδια τεχνικά συνεργεία

Διενέργεια γενικών συνελεύσεων όποτε κρίνεται απαραίτητο

24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων
 


Προμήθεια πετρελαίου κατόπιν ραντεβού:

Συνεργασία αποκλειστικά με προμηθευτές που μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα, την ποσότητα και την άμεση προμήθεια του προϊόντος.

Καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου, υπηρεσία που παρέχεται Δωρεάν στους πελάτες μας.


Πυροπροστασία και πυρασφάλεια:  

Τοποθέτηση πυροσβεστήρων στους κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές διατάξεις θα πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις καθώς και ν' αναγομώνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.